Shop 176 Avenue
on Atome

Shop 176 Avenue on Atome

Tentang Jenama 176 Avenue

176 Avenue is an exclusive one stop beauty centre comprising beauty solutions including eyelash extensions, waxing services and manicures. The nail studio uses vegan and non-toxic polishes from Australian cult favourites Kester Black and Sienna Byron Bay, making it perfect for expecting mothers and children. From hair to lash to nails to embroidery, they cover all your beauty needs.

Gunakan Atome di 176 Avenue MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatan176 Avenue.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai 176 Avenue atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di 176 Avenue dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan 176 Avenue. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

176 Avenue (KL - Bangsar)

176, Jalan Maarof, Bangsar, 50490 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 50490