Shop 88 Pets Mart
on Atome

Shop 88 Pets Mart on Atome

Tentang Jenama 88 Pets Mart

88 Pets Mart Sdn Bhd was formed in 1985. Committed to bringing joy to owners and pets for more than 30 years, they aim to educate and bring awareness to create high-quality lifestyles for pets. The brand covers a complete range of products for pet needs, along with specialized services including hotel and day care, grooming and spa, pet photography and birthday parties for dogs, cats, and small animals.

Gunakan Atome di 88 Pets Mart MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatan88 Pets Mart.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai 88 Pets Mart atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Layar laman jenama

Cara membeli di 88 Pets Mart dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan 88 Pets Mart. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

88 Pets Mart (PJ - Sunway Mas Commercial Center)

20, Jalan PJU 1/3d, Sunway Mas Commercial Center, 47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia, Selangor, 47301