Shop Artisan Creative Studio
on Atome

Shop Artisan Creative Studio on Atome

Tentang Jenama Artisan Creative Studio

Artisan Creative Studio is a place to train and explore your new hobby as a baker! They don't bake but they create bakers! They are a baking school with more than 35 years of experience.

Gunakan Atome di Artisan Creative Studio MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanArtisan Creative Studio.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai Artisan Creative Studio atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Artisan Creative Studio dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Artisan Creative Studio. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Artisan Creative Studio (Georgetown - Gurney Paragon Mall)

163D, LG16, GURNEY PARAGON MALL, GURNEY DRIVE 10250, GEORGETOWN PENANG, Pulau Pinang [Penang], 10250

Artisan Creative Studio (KL - Sunway Velocity Mall)

5-03M, SUNWAY VELOCITY MALL, LINGKARAN SV, MALURI 53100 KUALA LUMPUR, Kuala Lumpur, 53100