Shop Baby Parenting Hub
on Atome

Shop Baby Parenting Hub on Atome

Tentang Jenama Baby Parenting Hub

The Premium Baby Store | Since 2016. Offering a variety of premium quality, safe, and smart parenting mom & baby products. Some of the brands they carry are; BABYSHOP JOHOR BAHRU, BABY SHOP MALAYSIA, CHICCO, RECARO, JOIE, HAENIM, BUGABOO, BABYZEN, COSATTO, MEDELA, HAENIM, HEGEN, UPANG, SPECTRABABY, ERGOBABY, NUNA, CARSEAT, STROLLER.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Baby Parenting Hub. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Baby Parenting Hub dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Baby Parenting Hub QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Layar laman jenama

Cara membeli di Baby Parenting Hub dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Baby Parenting Hub. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Baby Parenting Hub (JB - Taman Ekoflora)

#02-18 Blok B Pusat Perdagagan Ekoflora 7/1 Taman Ekoflora 81100 Johor Bahru Johor. , Johor, 81100

Baby Parenting Hub (JB - Taman Mount Austin)

117, Jalan Mutiara Emas 2A, Taman Mount Austin, 81100 Johor, Johor, 81100