Shop BEAUTY WELLNESS ACADEMY
on Atome

Shop BEAUTY WELLNESS ACADEMY on Atome

Tentang Jenama BEAUTY WELLNESS ACADEMY

Located in Subang Jaya, SK Beauty Wellness Academy pampers its patrons with a wide variety of beauty and wellness services. One can enjoy treatments such as scalp therapy treatment and more. With their amount of expertise, you are guaranteed to receive quality services in hand.

Gunakan Atome di BEAUTY WELLNESS ACADEMY MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanBEAUTY WELLNESS ACADEMY.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai BEAUTY WELLNESS ACADEMY atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di BEAUTY WELLNESS ACADEMY dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan BEAUTY WELLNESS ACADEMY. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

BEAUTY WELLNESS ACADEMY (Kampar - Jalan Idris)

144a Jalan idris 31900 kampar perak , Perak, 31900

BEAUTY WELLNESS ACADEMY (PJ - Sunwaymas Commercial Centre)

11a2b Jalan Pju 1a /3d Sunwaymas Commercial Centre 47301, PJ , Selangor, 47301