Shop Big Aquarium
on Atome

Shop Big Aquarium on Atome

Tentang Jenama Big Aquarium

Fishkeeping is not only a fun hobby, but it adds a touch of natural beauty and elegance to any space. At Big Aquarium, they make fishkeeping a whole lot easier with their quality selection of aquarium supplies. Big Aquarium exists because they believe that quality fish tank supplies should be available to all who enjoy this hobby. They hope to be the go-to aquarium supply store for Malaysian hobbyist to create the perfect aquarium in their house, office, or shop.

Gunakan Atome di Big Aquarium MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanBig Aquarium.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai Big Aquarium atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Big Aquarium dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Big Aquarium. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Big Aquarium (PJ - Sunway Damansara)

No 19, Jalan PJU 3/50, Sunway Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor, Selangor, 47810