Shop BLOOM WELLNESS SPA
on Atome

Shop BLOOM WELLNESS SPA on Atome

Tentang Jenama BLOOM WELLNESS SPA

Refresh Rejuvenate and Restore Beauty. Be pampered with the highest quality of service and hospitality here at BLOOM WELLNESS SPA MELAWATI. As they believe that ever journey here begins with a peaceful and relaxing environment.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di BLOOM WELLNESS SPA. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan BLOOM WELLNESS SPA dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan BLOOM WELLNESS SPA QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di BLOOM WELLNESS SPA dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan BLOOM WELLNESS SPA. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

BLOOM WELLNESS SPA (KL - Melawati Corporate Center)

A1-1-3A MELAWATI CORPORATE CENTRE , JALAN TMN MELAWATI 53100 K.L, Kuala Lumpur, 53100