Shop BREEZE BEAUTY SPA
on Atome

Shop BREEZE BEAUTY SPA on Atome

Tentang Jenama BREEZE BEAUTY SPA

Welcome to Breeze Beauty Spa at Langkawi. Indulge in the best beauty and spa treatments with them as customer satisfaction is their utmost priority.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di BREEZE BEAUTY SPA. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan BREEZE BEAUTY SPA dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan BREEZE BEAUTY SPA QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di BREEZE BEAUTY SPA dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan BREEZE BEAUTY SPA. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

BREEZE BEAUTY SPA (Pantai Cenang - Casa Fina Avenue)

LOT 3&4 CASA FINA AVENUE MUKIM KEDAWANG PANTAI CENANG 07000 LANGKAWI KEDAH, Kedah, 07000

BREEZE BEAUTY SPA (Temerloh - Taman Sri Bahagia)

12 JALAN BAHAGIA 31 TAMAN SRI BAHAGIA 28000 TEMERLOH PAHANG, Pahang, 28000