Shop DEAR ALEX
on Atome

Shop DEAR ALEX on Atome

Tentang Jenama DEAR ALEX

Launched in 2020, Dear Alex is a petite clothing brand born in Malaysia, where every piece is designed perfectly proportioned for short women from 5’3″ and under. They thoughtfully create pieces that are sure to become staples in your closet, be it for picnics, dates, girls' night out, or any other occasion. In an effort to avoid overproduce, they commit to engaging in smaller and smarter production runs. For this reason, their pieces are all limited. With their perfect fitted pieces, their goal is to promote all women’s true beauty as well as invite you to create a look that is bold, confident, and truly yours.

Gunakan Atome di DEAR ALEX MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanDEAR ALEX.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai DEAR ALEX atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Layar laman jenama

Cara membeli di DEAR ALEX dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan DEAR ALEX. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.