Shop Ecolux Mattress
on Atome

Shop Ecolux Mattress on Atome

Tentang Jenama Ecolux Mattress

ECOlux mattresses quality are designed and export for premium hotel at UK & Europe. They want to make your experience as pleasant as possible! ECOlux provides free delivery to your doorstep, always ready for your enquiries and serves you mattersses of quality assurance.

Gunakan Atome di Ecolux Mattress MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanEcolux Mattress.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai Ecolux Mattress atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Ecolux Mattress dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Ecolux Mattress. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Ecolux Mattress (JB - Taman Setia Tropika)

No.26-01, Jalan Setia Tropika 1/7, Taman Setia Tropika, 81200 Skudai, Johor, Selangor, 81200

Ecolux Mattress (Shah Alam - Jalan Setia Indah Y U13/Y)

No. 14-1, Jalan Setia Indah Y U13/Y, Setia Alam, 40170 Shah Alam, Selangor, Selangor, 40170