Shop Envi Skydining
on Atome

Shop Envi Skydining on Atome

Tentang Jenama Envi Skydining

Envi Skydining features a Rooftop Fusion Dining and Bar overlooking spectacular views of the city. Located in the heart of Kuala Lumpur just 400m from the Petronas Twin Towers, the restaurant offers a breath-taking 360-degree view of the Kuala Lumpur skyline. An ideal venue for events, functions, celebrations, weddings and romantic dates, the modular design of the restaurant and club also makes it suitable for product launches, company team building seminars and many other private and exclusive events.

Gunakan Atome di Envi Skydining MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanEnvi Skydining.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai Envi Skydining atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Envi Skydining dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Envi Skydining. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Envi Skydining (KL - Menara TA One)

Level 36 - Menara TA One, 22 Jalan P Ramlee, 50250 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 50250