Shop Escape Four
on Atome

Shop Escape Four on Atome

Tentang Jenama Escape Four

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Escape Four. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Escape Four dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Escape Four QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Layar laman jenama

Cara membeli di Escape Four dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Escape Four. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Escape Four (Seri Kembangan - Bandar Putra Permai)

No 27-G , Jalan LEP 1/1B Taman Lestari Putra, Bandar Putra Permai, Selangor, 43300, Seri Kembangan,, Selangor, 43300

Escape Four (Seri Kembangan - Bandar Putra Permai)

No 27-G , Jalan LEP 1/1B Taman Lestari Putra, Bandar Putra Permai, Selangor, 43300, Seri Kembangan,, Selangor, 43300