Shop GM GLOBAL
on Atome

Shop GM GLOBAL on Atome

Tentang Jenama GM GLOBAL

GM Global by Jordan Global Sdn Bhd is an online store which is selling DR. V, Austrian Creams and Anti Snoring Devices have been founded and established since 2015. Since then, the company have been growing everyday. They strive to be one of the top and best personal care out there.

Gunakan Atome di GM GLOBAL MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanGM GLOBAL.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai GM GLOBAL atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Layar laman jenama

Cara membeli di GM GLOBAL dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan GM GLOBAL. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

GM GLOBAL (KL - Plaza Arkadia)

NO. E-3-15, BLOCK EATON PLAZA ARKADIA, 3 JALAN INTISARI PERDANA, DESA PARKCITY, 52200, KUALA LUMPUR WILAYAH PERSEKUTUAN, Kuala Lumpur, 52200