Shop Hairworx Plus Studio
on Atome

Shop Hairworx Plus Studio on Atome

Tentang Jenama Hairworx Plus Studio

Hairworx Sdn Bhd was established in year 2008 as a full-service beauty salon dedicated to consistently providing high customer satisfaction by rendering ex. They offer cutting, washing and chemical treatment services all at affordable rates to people of all age groups.

Gunakan Atome di Hairworx Plus Studio MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanHairworx Plus Studio.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai Hairworx Plus Studio atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Hairworx Plus Studio dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Hairworx Plus Studio. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Hairworx Plus Studio (KL - Jalan Kuchai Maju 9)

NO.22A, GROUND FLOOR, JALAN KUCHAI MAJU 9, KUCHAI ENTREPRENEURS PARK, 58200 KUALA LUMPUR., Kuala Lumpur, 58200