Shop Hope Remedies
on Atome

Shop Hope Remedies on Atome

Tentang Jenama Hope Remedies

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Hope Remedies. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Hope Remedies dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Hope Remedies QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Layar laman jenama

Cara membeli di Hope Remedies dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Hope Remedies. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Hope Remedies (KL - Sunway Velocity Mall)

Lot 1-48, Sunway Velocity Mall, Lingkaran SV, Maluri, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 55100

Hope Remedies (PJ - Kota Damansara)

F-51-1, Jalan Teknologi 3/9 47810, Kota Damansara, Petaling Jaya, Selangor, Selangor, 47810