Shop Jumping Baby Jacks
on Atome

Shop Jumping Baby Jacks on Atome

Tentang Jenama Jumping Baby Jacks

Jumping Baby Jacks sells a wide range of fun-loving baby products at great savings. Imported with a top selection of premium and niche baby items, they bring in their most loved products which are healthy and fun for your babies.

Gunakan Atome di Jumping Baby Jacks MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanJumping Baby Jacks.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai Jumping Baby Jacks atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Jumping Baby Jacks dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Jumping Baby Jacks. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Jumping Baby Jacks (Klang - Bandar Botanik)

Jumping Baby Jacks (Klang), 88 Jalan Mahogani 1, Bandar Botanik, 41200 Klang, Selangor, 41200

Jumping Baby Jacks (PJ - 10 Boulevard)

Jumping Baby Jacks (Damansara), A-G-3A, 10 Boulevard, Lebuhraya Sprint PJU6A, Kg. Sg. Kayu Ara, 47400 Petaling Jaya, Selangor, 47400