Shop Kenichi Hair & Beauty Studio
on Atome

Shop Kenichi Hair & Beauty Studio on Atome

Tentang Jenama Kenichi Hair & Beauty Studio

They are full service hair salon dedicated to consistently providing high customer satisfaction by rendering excellent service & quality products. HAIRDRESSING IS NOT A JOB, IT'S A CRAFT. They provide unrivaled top quality hair & scalp product lines & range to ensure 100% satisfaction.

Gunakan Atome di Kenichi Hair & Beauty Studio MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanKenichi Hair & Beauty Studio.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai Kenichi Hair & Beauty Studio atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Kenichi Hair & Beauty Studio dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Kenichi Hair & Beauty Studio. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Kenichi Hair & Beauty Studio (Seremban - Taman Bukit Blossom)

1975, Jalan Tok Ungku, Taman Bukit Blossom, 70100 Seremban, N.S, Negeri Sembilan, 70100