Shop Kuma Yukata
on Atome

Shop Kuma Yukata on Atome

Tentang Jenama Kuma Yukata

Store at PAVILION TOKYO STREET. Kuma Yukata is the first kimono store in Malaysia. They feature vintage japanese kimonos and accessories for sale and Kimono Rental services. Worldwide shipping is available.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Kuma Yukata. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Kuma Yukata dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Kuma Yukata QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Kuma Yukata dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Kuma Yukata. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Kuma Yukata (KL - Pavilion Kuala Lumpur)

P6.35.00, Level 6, Pavilion Kuala Lumpur Mall 168,Jalan Bukit Bintang 55100 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 55100