Shop Lara Clinic
on Atome

Shop Lara Clinic on Atome

Tentang Jenama Lara Clinic

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Lara Clinic. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Lara Clinic dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Lara Clinic QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Lara Clinic dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Lara Clinic. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Lara Clinic (KL - Lexa Residence)

G-5, Lexa Residence, Jalan 34/26, Seksyen 10, 53300 Wangsa Maju Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 53300

Lara Clinic (Shah Alam - Seksyen 7)

No 34, Jalan Plumbum N7/N 40000 Seksyen 7 Shah Alam, Selangor, 40000