Shop Life Design Studio
on Atome

Shop Life Design Studio on Atome

Tentang Jenama Life Design Studio

Life Design Studio is a Malaysian design and production studio that has a focus on creating products that have elements of Malaysian Culture such as batik and songket. Working alongside local artisans, they plan to become an all encompassing brand that promotes Malaysia's culture. They are a brand that is here to stay. They hope that everyone can have a piece of Malaysia, no matter where they are.

Gunakan Atome di Life Design Studio MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanLife Design Studio.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai Life Design Studio atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Layar laman jenama

Cara membeli di Life Design Studio dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Life Design Studio. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Life Design Studio (Puchong - SetiaWalk Mall)

G-9-1,1st floor, Setiawalk, Persiaran Wawasan, Pusat Bandar Puchong, 47160, Selangor, Selangor, 47160