Shop Lorna Jane
on Atome

Shop Lorna Jane on Atome

Tentang Jenama Lorna Jane

At Lorna Jane our mission is to inspire you to live a life that you love, through Active Living™ They are for women, by women, and are 100% Australian owned by their brand founders. They proudly employ over 900 Australians across our Global Support Office located in Brisbane, Queensland and across our retail stores throughout Australia.

Gunakan Atome di Lorna Jane MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanLorna Jane.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai Lorna Jane atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Layar laman jenama

Cara membeli di Lorna Jane dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Lorna Jane. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Lorna Jane (KL - Bangsar Village II)

Lot 1F 6&7,, Level 1, Bangsar Village 2, No 2 Jalan Telawi, Bangsar Baru, 59100 Kuala Lumpur., Kuala Lumpur, 59100