Shop N IONS MASTER
on Atome

Shop N IONS MASTER on Atome

Tentang Jenama N IONS MASTER

Gunakan Atome di N IONS MASTER MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanN IONS MASTER.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai N IONS MASTER atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Layar laman jenama

Cara membeli di N IONS MASTER dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan N IONS MASTER. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

N IONS MASTER (Batu Pahat - Taman Bukit Perdana 2)

2-3, Jalan Susur Perdana, Taman Bukit Perdana 2, 83000 Batu Pahat, Johor, Johor, 83000

N IONS MASTER (Segamat - Bandar Putra)

5, Jalan Putra, Bandar Putra, 85000 Segamat, Johor, Johor, 85000