Shop Pestle & Mortar
on Atome

Shop Pestle & Mortar on Atome

Tentang Jenama Pestle & Mortar

Est. in the year 2010, Pestle & Mortar Clothing isn’t just about what you wear, but also a projection of their personal lifestyles, culture and homeland. They are mainly designed around the things they see familiar growing up in Southeast Asia.

Gunakan Atome di Pestle & Mortar MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanPestle & Mortar.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai Pestle & Mortar atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Layar laman jenama

Cara membeli di Pestle & Mortar dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Pestle & Mortar. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Pestle & Mortar (PJ - Sunway Pyramid)

F1.84, Sunway Pyramid, 3, Jalan PJS 11/15, Bandar Sunway, 47500 Petaling Jaya, Selangor, Selangor, 47500