Shop Protech Kit Zone
on Atome

Shop Protech Kit Zone on Atome

Tentang Jenama Protech Kit Zone

Protech Kit Zone specializes in 100% Authentic/Genuine Soccer Jerseys. They have a good variety of products available, from BPL, Bundesliga, La-Liga, Series A, Ligue 1, J-League, Portuguese Liga, International Kit, and many more. Printing services are one of their value-added services to their valuable customers.

Gunakan Atome di Protech Kit Zone MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanProtech Kit Zone.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai Protech Kit Zone atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Protech Kit Zone dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Protech Kit Zone. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Protech Kit Zone (KL - Southgate Commercial Center)

C-02-04, Southgate Commercial Center, No 2, Jalan Dua, Off JALAN CHAN Sow Lin, 55200 KL, Kuala Lumpur, 55200