Shop ROOFINO SKYDINING
on Atome

Shop ROOFINO SKYDINING on Atome

Tentang Jenama ROOFINO SKYDINING

Roofino strives to elevate the sky dining experience with a captivating view of Kuala Lumpur's City Centre and beyond, from the 34th Floor of KL Trillion.

Gunakan Atome di ROOFINO SKYDINING MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanROOFINO SKYDINING.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai ROOFINO SKYDINING atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di ROOFINO SKYDINING dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan ROOFINO SKYDINING. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

ROOFINO SKYDINING (KL - Trillion KL)

34th Floor, Trillion KL, Jalan Tun Razak, 55000 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 55000