Shop Running Lab
on Atome

Shop Running Lab on Atome

Tentang Jenama Running Lab

Running Lab is a specialty running store retailing technically advanced running apparel, equipment and footwear. Staffed by sports trainers and experienced runners, they provide assistance to match the right shoe to your foot type and gait, helping to maximise your running performance and reduce risks of injuries. Their facilities include an in-house treadmill for gait analysis, as well as to allow customers to put their shoes to the test before deciding if the pair of shoes they're wearing are truly the right pair for them.

Gunakan Atome di Running Lab MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanRunning Lab.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai Running Lab atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Running Lab dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Running Lab. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Running Lab (KL - Pavilion Kuala Lumpur)

5.102.02 Pavilion Kuala Lumpur 168 Jalan Bukit Bintang 55100 Kuala Lumpur Malaysia, Kuala Lumpur, 55100

Running Lab (KL - The Gardens Mall)

Lot No. T-227, 3rd Floor, The Gardens Mall, Mid Valley City, No.1 Medan Syed Putra Utara, 59200 Kuala Lumpur, Malaysia, Kuala Lumpur, 59200