Shop SAM'S GROCERIA
on Atome

Shop SAM'S GROCERIA on Atome

Tentang Jenama SAM'S GROCERIA

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di SAM'S GROCERIA. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan SAM'S GROCERIA dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan SAM'S GROCERIA QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di SAM'S GROCERIA dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan SAM'S GROCERIA. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

SAM'S GROCERIA (Georgetown - Tanjung Tokong)

Unit No. 3G-G-5, 3G-G-6, 3G-G-7, 3G-G-12, 3G-G-13 & 3G-G-13A, Straits Quay, Jalan Seri Tanjung Pinang, Tanjong Tokong, 10470 Penang., Pulau Pinang [Penang], 10470

SAM'S GROCERIA (KL - NU Sentral)

Sam's Groceria Sdn Bhd Lot No. 1/48, Tingkat Terbawah Nu Sentral, Jalan Tun Sambathan 50740 Kuala Lumpur., Kuala Lumpur, 50740