Shop Tribe Boxing
on Atome

Shop Tribe Boxing on Atome

Tentang Jenama Tribe Boxing

At Tribe Boxing, lose yourself to the beat of the music with a surround-sound music system to heighten your senses and an exhilarating group boxing workout regime designed to enable you to go at your own pace. The 50-minute workout showcases signature boxing combinations and High Intensity Interval Training (HIIT) - providing the benefit of a full body workout, guaranteed to elevate your heart rate, whilst incorporating the fundamentals of boxing.

Gunakan Atome di Tribe Boxing MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanTribe Boxing.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai Tribe Boxing atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Layar laman jenama

Cara membeli di Tribe Boxing dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Tribe Boxing. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

TRIBE (PJ - Tropicana Gardens)

Unit 3A-01, 4th Floor, Tropicana Gardens Office Tower, No 2A, Persiaran Surian, Tropicana Indah, 47810 Petaling Jaya, Selangor., Selangor, 47810

TRIBE Arcoris (KL - Arcoris Mont Kiara)

LG5-3, Arcoris Mont Kiara, Jalan Kiara, 50480 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 50480