Shop Trinidad Suites Puteri Harbour
on Atome

Shop  Trinidad Suites Puteri Harbour on Atome

Tentang Jenama Trinidad Suites Puteri Harbour

Located in the lifestyle, shopping, and family-fun district of Puteri Harbour, Johor Bahru, Trinidad Suites Puteri Harbour, with yacht club and marina views, is a popular pick for both business and leisure travellers.

Gunakan Atome di Trinidad Suites Puteri Harbour MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatan Trinidad Suites Puteri Harbour.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai Trinidad Suites Puteri Harbour atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Trinidad Suites Puteri Harbour dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Trinidad Suites Puteri Harbour. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Trinidad Suites Puteri Harbour (JB - Iskandar Puteri)

Trinidad Suites Puteri Harbour , Persiaran Puteri Selatan, Puteri Harbour, Iskandar Puteri, 79000, Johor Darul Takzim, Johor, 79000