Shop Veils Beauty Care Centre
on Atome

Shop Veils Beauty Care Centre on Atome

Tentang Jenama Veils Beauty Care Centre

Veils Beauty provides traditional Chinese beauty and French beauty, unique techniques and exclusive techniques, providing customers with customized methods and treatments. At the same time, they not only provide a package system also a membership system so that customers can experience different treatments every time.

Gunakan Atome di Veils Beauty Care Centre MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanVeils Beauty Care Centre.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai Veils Beauty Care Centre atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Veils Beauty Care Centre dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Veils Beauty Care Centre. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Veils Beauty Care Centre (Gelugor - Pekaka Place)

No. 5&6, FIRST FLOOR MALL, PEKAKA PLACE, LEBUH PEKAKA SATU, SUNGAI DUA, 11700 GELUGOR, PULAU PINANG, Pulau Pinang [Penang], 11700