Shop Wawasan CMS
on Atome

Shop Wawasan CMS on Atome

Tentang Jenama Wawasan CMS

WAWASAN CMS (M) SDN BHD is one of the security companies in the commercial and industrial security services industry, they provide professional security services to the commercial, financial, industrial, and private sectors. They also provide other safety needs such as auto gate, door access, standalone alarm system & CCTV. From the beginning, there has been an increasing demand for the needs of security systems. They are having a full co-operation that provides integrated alarm monitoring services to protect the end users of the alarm systems from the threats of criminal activities, medical and fire.

Gunakan Atome di Wawasan CMS MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanWawasan CMS.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai Wawasan CMS atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Wawasan CMS dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Wawasan CMS. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Wawasan CMS (JB - Taman Ungku Tun Aminah)

9 & 9A, Jalan Temenggong 9, Taman Ungku Tun Aminah, 81300 Skudai, Johor, Johor, 81300