Shop YONG SENG BATTERY
on Atome

Shop YONG SENG BATTERY on Atome

Tentang Jenama YONG SENG BATTERY

Gunakan Atome di YONG SENG BATTERY MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanYONG SENG BATTERY.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai YONG SENG BATTERY atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di YONG SENG BATTERY dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan YONG SENG BATTERY. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

YONG SENG BATTERY (Batu Pahat - Jalan Tanjung Labuh)

21-2,JALAN TANJUNG LABUH,83000 BATU PAHAT,JOHOR., Johor, 83000

YONG SENG BATTERY (Kluang - Jalan Haji Manan)

BLK J-G-07, JALAN HAJI MANAN,86000 KLUANG, JOHOR., Johor, 86000

YONG SENG BATTERY (Muar - Jalan Arab)

21,JALAN ARAB,84000 MUAR,JOHOR., Johor, 84000