Tetikus Epal | Pilih tetikus Apple pintar terkini di Machines

Penulis Starry

Feb 08 2022

Alat kecil di atas meja anda mungkin mempunyai kesan ke atas kualiti hidup anda. Tetikus komputer yang anda navigasi menggalakkan anda bergerak dengan cara yang pelik, tidak selesa, dan juga tidak sihat. Walaupun anda mungkin mengalami ketegangan otot pada masa ini, ketidakselesaan ini menunjukkan bahawa ada sesuatu yang tidak kena. Anda bukan sahaja mengorbankan faedah tetikus ergonomik, tetapi anda juga mungkin menyebabkan kecederaan jangka panjang pada tangan, lengan dan pergelangan tangan anda.

Tetikus Apple telah dicipta dengan mengambil kira tubuh manusia. Ia membolehkan anda mengekalkan kedudukan semula jadi untuk tangan, siku, pergelangan tangan dan lengan anda. Tikus epal dicipta dalam bentuk yang elegan untuk menyerupai tangan manusia dalam persekitaran tanpa berat. Tetikus menegak Apple membolehkan anda menggunakan cengkaman jabat tangan untuk memegangnya. Kedua-dua gaya boleh meningkatkan produktiviti, mengurangkan keletihan dan membantu mencegah penyakit biasa seperti sindrom lengan tetikus, sindrom carpal tunnel dan kecederaan regangan berulang (RSI).

Kedai dalam talian mesin: Sekilas tentang perkara yang mereka tawarkan

Pelanggan boleh mencuba sejumlah besar unit demo sebelum membuat pembelian di konsep kedai Machines, yang menyediakan pelbagai aksesori berkaitan Apple. Hasilnya, mereka mempunyai pilihan terbesar produk berkaitan Apple di negara ini.

Pelanggan mungkin menganggap Mesin sebagai kedai sehenti kerana begitu banyak pilihan boleh diakses. Setiap peranti Apple, daripada iPad dan iPod kepada iPhone dan Jam Tangan kepada Apple TV dan AirPods, memancarkan kualiti. Setiap usaha sentiasa dilakukan untuk memastikan setiap barangan yang dikeluarkan oleh mesin adalah berkualiti tinggi.

Lihat produk Mesin

Pembeli boleh mendapatkan tetikus Apple terbaik dan banyak lagi daripada kedai dalam talian Machines dan bukannya pergi ke lokasi fizikal mereka.

Mesin mempunyai beribu-ribu produk berdasarkan harga tetikus Apple untuk dipilih, dan ulasan tetikus ajaib Apple ini akan banyak membantu anda, jadi lihat beberapa daripadanya dengan mengklik pada imej di bawah.

Tikus Ajaib 2

Tetikus ajaib Apple 2 boleh dicas semula, jadi tiada bateri diperlukan. Tetikus ajaib Apple 2 adalah ringan dan mempunyai beberapa bahagian yang bergerak berbanding pendahulunya, menjadikannya lebih mudah untuk diikuti dan bergerak merentasi permukaan anda. Permukaan Berbilang Sentuhan tetikus ajaib Apple 2 juga membolehkan anda meleret antara dokumen dan halaman web. Tetikus ajaib Apple 2 bersambung ke Mac anda terus dari kotak.

Logitech MX Anywhere 3 untuk Tetikus Wayarles Lanjutan Mac

Tetikus dengan reka bentuk ergonomik Antara ciri unik produk Apple ialah reka bentuk menegak atau sudut optimum untuk menghalang pronasi pergelangan tangan, lengkungan yang menggalakkan jari anda berehat daripada mencapai dan butang bersaiz besar untuk klik tanpa cela.

Logitech MX Master 3 untuk Tetikus Wayarles Lanjutan Mac

Bekerja dengan selesa dengan bentuk yang telah dibuat khas agar sesuai dengan lengkung tangan anda. Tingkatkan produktiviti anda dengan tetikus ajaib Apple dengan menggunakan butang belakang/hadapan dan gerakan yang diletakkan secara strategik – serta roda ibu jari yang dinaik taraf – pada komputer anda.

Lebih lanjut mengenai platform dalam talian Machines

Machines, yang membuka pintunya pada 2006 dengan tujuan menjadi kedai sehenti untuk semua perkara Apple di Malaysia, telah memenuhi matlamat itu dengan 42 lokasi dan merancang untuk berkembang. Mesin telah membuktikan keupayaan mereka secara berterusan untuk memberikan perkhidmatan aksesori yang sangat baik pada masa lalu. Sejak mereka memasuki industri perkhidmatan pada tahun 2007, mesin mempunyai kapasiti untuk meningkatkan tahap aktiviti mereka.

Mesin telah menjadi pembekal dipercayai barangan berkualiti tinggi untuk pelanggan di seluruh dunia, berkat kedudukannya sebagai Penjual Semula Apple Premium yang paling terkenal dan paling pesat berkembang di Malaysia.

Mesin ialah salah satu daripada peniaga yang bekerjasama dengan Atome!

Sebagai rakan kongsi Atome, anda boleh menyebarkan kos tetikus Apple yang anda ingin beli daripada Machines selama tiga bulan tanpa faedah. Selain itu, anda boleh membeli-belah untuk papan kekunci Apple terkini di Machines. Semua produk Apple yang anda inginkan boleh dibeli di sini. Selain itu, anda boleh menikmati pengalaman membeli-belah yang paling menarik, iaitu, tiga pembayaran faedah sifar!

Kenali Atome

Atome ialah apl mudah alih yang boleh digunakan untuk membayar barangan dan perkhidmatan pada telefon pintar Android dan iOS (dapatkan apl itu). Tiada faedah yang dibayar ke atas pembayaran yang sama selama tiga bulan yang boleh anda sediakan dengan Atome untuk mana-mana kedai berdaftar. Sebelum anda boleh menggunakan mana-mana daripada banyak pilihan pembayaran apl Atome, anda mesti memuat turun dan mendaftarkan apl itu pada telefon anda terlebih dahulu.

Atome, aplikasi pembayaran yang berpangkalan di Singapura, mempunyai lebih 10,000 syarikat dalam bukunya dan hari ini beroperasi di 10 negara. Kami tidak perlu risau tentang sebarang yuran tersembunyi atau caj faedah dengan Atome. Atom juga selamat dan boleh dipercayai sepenuhnya.

Scan QR code to download the Atome app
Imbas QR untuk memuat turun apl Atome

Langkah pertama ialah mendapatkan apl Atome pada telefon atau tablet anda. Semasa meneroka tapak web pedagang, anda boleh memilih antara kod QR dan pilihan pembayaran Atome, bergantung pada tempat anda ingin memuktamadkan pembelian anda.

Membayar tetikus Apple menggunakan Atome

Anda boleh menggunakan Atome untuk membuat pembayaran untuk produk seperti Apple mouse dengan mengikuti tiga langkah mudah ini:

  1. Semasa prosedur pembayaran, pilih Atome sebagai pilihan pembayaran anda.
  2. Butiran akaun Atom anda boleh dilihat di sana.
  3. Bayar satu pertiga daripada jumlah bil dan tahan baki invois selama dua bulan.

Mengakhiri Fikiran

Pelanggan boleh membeli produk dan aksesori daripada Mesin. Kedai ini dilengkapi dengan semua yang anda harapkan daripada peruncit mewah, yang membantu menerangkan popularitinya.

Anda tidak akan rugi jika anda bermula sekarang. Apabila anda membeli-belah di Machines, anda boleh menggunakan Atome untuk berkongsi kos pembelian anda dengan rakan, dan kami berharap pengalaman itu adalah pengalaman yang positif.

Main keywords of the article:

Diskaun sebanyak RM15 untuk pembelian pertama
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.