Latar Belakang Kami

Kami memperkasakan generasi baharu pengguna yang celik digital dan mengutamakan mudah alih dengan memberi mereka akses yang lebih bijak kepada aspirasi mereka.

Select Atome at checkout

Atome merupakan jenama beli sekarang, bayar kemudian yang terkemuka di Asia.

Dilancarkan pada Disember 2019, Atome disebut "A-To-Me" dan bermaksud "Available to Me". Kami bekerjasama dengan lebih 5,000 jenama terkemuka online dan offline merentas fesyen, kecantikan, gaya hidup, sukan dan barangan rumah. Perkhidmatan kami tersedia di 9 pasaran di seluruh Asia Tenggara dan Greater China. Atome ialah sebahagian daripada Advance Intelligence Group, sebuah syarikat teknologi dipacu AI Siri-D yang beribu-pejabat di Singapura, dengan operasi di seluruh Asia Selatan dan Tenggara, Amerika Latin dan Greater China.

Advance Intelligence Group menduduki tempat Pertama dalam senarai Top Startups List 2021 LinkedIn di Singapura.

Tiga tonggak jenama kami

Aspiration

Membolehkan aspirasi dan minat paling dalam seseorang

Access

Kemampuan dan ketersediaan mutu produk dan perkhidmatan

Advice

Ciri-ciri boleh disesuaikan untuk berbelanja dengan lebih pintar

Select Atome at checkout

Warna jenama kami dipanggil Spriteburst, warna bola tenis hijau-kuning melambangkan tenaga, kemajuan, kepositifan dan kecemerlangan.

#TimeToOwnIt

Slogan iklan kami, “Time to Own It” adalah mengenai konsep teras masa.

Kami percaya dalam memperkasakan pembeli untuk memiliki produk dan perkhidmatan dari semasa ke semasa. Pada tahap yang lebih mendalam, ia juga merupakan seruan segera untuk bertindak bagi seseorang untuk memiliki minat dan aspirasi terdalam mereka.

#TimeToOwnIt
Select Atome at checkout

Melalui kuasa AI, pengguna yang bijak kini boleh mengakses pelbagai jenama dan perkhidmatan gaya hidup yang dipadankan dengan minat dan cara individu.

Dengan pembayaran tanpa faedah yang fleksibel, kawalan yang diperibadikan dan komitmen untuk membangunkan ciri terbaik dalam kelasnya, kami memperkasakan pengguna kami untuk memiliki minat mereka pada masa mereka sendiri.

Sebaliknya, rakan kongsi peniaga yang menawarkan pilihan pembayaran dan fleksibiliti akan mencapai manfaat-manfaat daripada jualan yang lebih tinggi didorong oleh pelanggan baharu yang diperkasakan merentas generasi.

Seperti yang dipamerkan di

Select Atome at checkout
Select Atome at checkout
Select Atome at checkout
Select Atome at checkout
Select Atome at checkout
Select Atome at checkout