Latar Belakang Kami

Kami memperkasakan generasi pengguna baharu yang celik digital dan mengutamakan servis mudah alih yang lebih bijak.

Select Atome at checkout

Atome ialah platform Beli Sekarang, Bayar Kemudian yang terkemuka di Asia. Singkatan untuk "Available to Me", Atome menawarkan pembeli penyelesaian pembayaran yang fleksibel di peruncit dalam talian dan luar talian yang popular merentas kategori seperti fesyen, kecantikan, gaya hidup, perjalanan, kecergasan dan perkakas rumah.

Atome ialah sebahagian daripada Atome Financial, sebuah syarikat fintech terkemuka dengan pengalaman luas dalam kewangan pengguna dan mempromosikan keterangkuman kewangan melalui teknologi AI.

Atome Financial adalah sebahagian daripada Advance Intelligence Group, salah satu syarikat permulaan teknologi bebas terbesar yang berpangkalan di Singapura. Ditubuhkan pada 2016, ia mempunyai kehadiran di seluruh Asia Selatan dan Tenggara, Amerika Latin dan Greater China.

Tiga tonggak jenama kami

Aspiration

Membolehkan aspirasi dan minat paling dalam seseorang

Access

Kemampuan dan ketersediaan mutu produk dan perkhidmatan

Advice

Ciri-ciri boleh disesuaikan untuk berbelanja dengan lebih pintar

Select Atome at checkout

Warna jenama kami dipanggil Spriteburst, warna bola tenis hijau-kuning melambangkan tenaga, kemajuan, kepositifan dan kecemerlangan.

#TimeToOwnIt

Slogan iklan kami, “Time to Own It” adalah mengenai konsep teras masa.

Kami percaya dalam memperkasakan pembeli untuk memiliki produk dan perkhidmatan dari semasa ke semasa. Pada tahap yang lebih mendalam, ia juga merupakan seruan segera untuk bertindak bagi seseorang untuk memiliki minat dan aspirasi terdalam mereka.

#TimeToOwnIt
Select Atome at checkout

Melalui kuasa AI, pengguna yang bijak kini boleh mengakses pelbagai jenama dan perkhidmatan gaya hidup yang dipadankan dengan minat dan cara individu.

Dengan pembayaran tanpa faedah yang fleksibel, kawalan yang diperibadikan dan komitmen untuk membangunkan ciri terbaik dalam kelasnya, kami memperkasakan pengguna kami untuk memiliki minat mereka pada masa mereka sendiri.

Sebaliknya, rakan kongsi peniaga yang menawarkan pilihan pembayaran dan fleksibiliti akan mencapai manfaat-manfaat daripada jualan yang lebih tinggi didorong oleh pelanggan baharu yang diperkasakan merentas generasi.

Seperti yang dipamerkan di

Select Atome at checkout
Select Atome at checkout
Select Atome at checkout
Select Atome at checkout
Select Atome at checkout
Select Atome at checkout