Latar Belakang Kami

Kami memperkasakan generasi baharu pengguna yang celik digital dan mengutamakan mudah alih dengan memberi mereka akses yang lebih bijak kepada aspirasi mereka.

Select Atome at checkout

Atome ialah salah satu platform pembiayaan pengguna digital terkemuka di Asia Tenggara. Singkatan untuk "Available to Me", Atome menawarkan pembeli penyelesaian pembayaran yang fleksibel di peruncit dalam talian dan luar talian yang popular merentas kategori seperti fesyen, kecantikan, gaya hidup, perjalanan, kecergasan dan perkakas rumah.

Atome ialah sebahagian daripada Atome Financial, sebuah syarikat fintech terkemuka dengan pengalaman luas dalam kewangan pengguna dan mempromosikan keterangkuman kewangan melalui teknologi AI.

Atome Financial adalah sebahagian daripada Advance Intelligence Group, salah satu syarikatpermulaan teknologi bebas terbesar yang berpangkalan di Singapura. Ditubuhkan pada 2016, Advance Intelligence Group mempunyai kehadiran di seluruh Asia Selatan dan Tenggara serta China.

Tiga tiang jenama kami

Aspiration

Membolehkan seseorang bercita-cita untuk mencapai sesuatu

Access

Keterjangkauan dan ketersediaan produk & perkhidmatan berkualiti

Advice

Ciri yang boleh disesuaikan untuk membeli-belah yang lebih bijak

Select Atome at checkout

Warna jenama kami dipanggil Spriteburst, warna bola tenis kuning-hijau yang melambangkantenaga, kemajuan, positif dan kecemerlangan.

#TimeToOwnIt

Slogan kami, "Masa untuk Memilikinya" memainkan konsep teras masa.

Kami percaya dalam memperkasakan pembeli untuk memiliki produk dan perkhidmatan dari semasa ke semasa. Pada tahap yang lebih mendalam, ia juga merupakan seruan segera untuk bertindak bagi seseorang untuk memiliki semangat dan aspirasi.

#TimeToOwnIt
Select Atome at checkout

Melalui kuasa AI, pengguna yang bijak kini boleh mengakses pelbagai jenama dan perkhidmatan gaya hidup yang sesuai dengan minat dan cara tersendiri.

Dengan pembayaran tanpa faedah yang fleksibel, kami memperkasakan pengguna kami untuk memiliki minat mereka dengan masa mereka tersendiri.

Seterusnya, peniaga yang bekerjasama untuk meningkatkan akses dan pilihan akan mendapat manfaat daripada jualan yang lebih besar didorong oleh pelanggan baharu yang diperkasakan merentas generasi.

Seperti yang dipamerkan di

Select Atome at checkout
Select Atome at checkout
Select Atome at checkout
Select Atome at checkout
Select Atome at checkout
Select Atome at checkout
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.