Jual dengan Atome.

Tingkatkan pengalaman membeli-belah untuk pelanggan anda. Bersama, kami mengembangkan perniagaan anda.

Hubungi kami
Select Atome at checkout

Kami telah meningkatkan pengalaman membeli-belah untuk rakan kongsi kami dan lebih lagi:

https://ezbuy.myhttps://hushpuppies.myhttps://obermain.my
gogox

Sebagai salah satu platform logistik terbesar di Asia Pasifik, kami komited untuk menyediakan Pengalaman logistik yang luar biasa kepada pengguna kami setiap hari. Perniagaan e-commerce adalah sentiasa salah satu segmen pasaran utama kami, kami bukan sahaja di sini untuk memahami kesukaran mereka tetapi kami juga di sini untuk membantu mereka mengembangkan peluang perniagaan. Kami percaya ciri "beli sekarang, bayar kemudian" Atome boleh membantu e-commerce melancarkan potensi besar ekonomi digital, mewujudkan lebih baik penglibatan dengan pengguna Gen Z & milenium yang celik digital.
Terima kasih atas sokongan Atome, kami sangat teruja untuk melancarkan kempen pemasaran yang kompetitif yang memberikan rebat sehingga 37% kepada pelanggan GOGOBUSINESS kami, mewujudkan sinergi yang hebat antara kedua-dua jenama untuk memperoleh hasil yang berkualiti.

Amethyst Lau, Pengurus Pembangunan Perniagaan - GOGOX
bigerbaskets

Jualan
yang lebih besar

Pembeli dapat berjimat dan mengisikan bakul mereka apabila mereka membayar kurang terlebih dahulu.

conversions

Peniagaan
yang lebih baik

Pembeli boleh membeli apa sahaja sekarang, tanpa teragak-agak dengan lebih kefleksibelan.

shoppers

Pembeli-pembeli
baru

70% daripada pembeli-pembeli kami adalah Generasi Z & milenial yang cerdik digital dan mengutamakan peranti mudah alih. Jadikan mereka milik anda juga.

Hubungi kami

Perlukan integrasi?
Tiada masalah.

Kami menyokong kebanyakan platform e-commerce utama dan cara-cara pembayaran, dan kami akan membantu anda mengintegrasikan Atome pada laman web anda atau kedai fizikal.

Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.