Beli fon telinga wayarles terkini hari ini daripada Machines

Penulis Starry

Jan 26 2022

Fon kepala wayarles telah menjadi popular kerana ia mudah digunakan, dan anda tidak perlu risau tentang kehilangannya. Apple, Samsung dan syarikat besar lain telah memperkenalkan dan mengubah suai fon telinga wayarles mereka selama ini. Tidak kira fon kepala wayarles yang anda gunakan, anda boleh menggunakannya selagi ia mempunyai masa bateri yang tahan lama dan hasil audio berkualiti tinggi.

Bagaimana untuk menggunakan fon telinga tanpa wayar?

Fon telinga wayarles ialah sesuatu yang boleh digunakan oleh sesiapa sahaja daripada kanak-kanak hingga dewasa. Apa yang anda perlu lakukan ialah mengeluarkan fon telinga wayarles iPhone daripada sarung dan caskannya. Jika anda menggunakannya buat kali pertama dan ia benar-benar baharu, pastikan bateri penuh sebelum digunakan. Anda boleh menyemak masa tahan bateri daripada manual yang disertakan dengan fon telinga wayarles. Sekarang sambungkan wayarles dengan peranti melalui Bluetooth. Sebaik sahaja mereka disambungkan, mereka akan menyambung secara automatik dengan peranti setiap kali anda memakainya.

Mengapa fon telinga wayarles lebih baik?

Fon kepala wayarles lebih baik dalam banyak cara. Satu faedah utama ialah anda tidak perlu risau tentang kehilangannya. Bersama-sama dengan telefon kami, fon kepala telah menjadi satu keperluan. Anda boleh mendengar muzik pada fon telinga wayarles dan menjalankan kerja anda, gimnasium, berjoging atau belajar. Fon kepala wayarles baharu mempunyai ciri kalis air dan boleh digunakan semasa berenang.

Mesin: Kedai untuk semua aksesori Apple anda

Jika anda melihat latar belakang Mesin, ia telah ditubuhkan pada tahun 2006 sebagai salah satu penjual semula Apple terbesar di Malaysia. Selepas mendapat lesennya, Machines telah mengembangkan perkhidmatannya ke seluruh negara dan mempunyai 38 kedai di seluruh negara. Daripada iPad, iPhone, Mac, Apple Watch dan aksesori lain, Machines menyediakan rangkaian keseluruhan produk Apple untuk pelanggannya.

Fon telinga wayarles Apple Terbaik tersedia pada Mesin

Jika anda mencari fon kepala wayarles terbaik yang dikeluarkan oleh Apple, Machines ialah tempat yang sesuai. Mari lihat fon telinga Apple terbaik yang ditawarkan oleh peruncit hebat ini.

Fon Telinga Wayarles Generasi Kedua Airpods

Airpods generasi ke-2 direka dengan mengambil kira keselesaan pelanggan. Anda boleh menikmati sesi muzik yang panjang atau menjawab panggilan dengannya. Ia mempunyai kira-kira 24 jam masa mendengar. Ia datang dengan sarung pengecas kecil yang sangat comel. Satu lagi ciri hebat ialah pengesanan automatik. Ia bersambung secara automatik sebaik sahaja dipakai. Hanya sambungkannya dengan mana-mana peranti Apple dan nikmati pengalaman itu.

Beats Studio Wireless melalui Fon Telinga

Nikmati muzik berkualiti tinggi tanpa gangguan bunyi luar. Jika anda mencari pengalaman audio berkualiti tinggi, maka Fon Telinga Wayarles Beats Studio ialah pilihan terbaik. Ia boleh didapati dalam lapan warna dan sangat disyorkan untuk aktiviti sukan dan jogging. Perkara terbaik ialah masa pengecasan yang lama. Caj selama 10 minit sudah memadai untuk menggunakan fon kepala wayarles selama 22 jam.

Earbud Wayarles Studio ETT

Fon telinga wayarles warna zaitun ini serasi dengan kedua-dua Andriod dan ios. Fon kepala ringan ini mempunyai 30 jam masa mendengar. Ia kalis air. Satu kelemahan ialah ia tidak mempunyai pembantu suara. Pengecasan wayarlesnya menjadikan perkara lebih mudah.

Fon Telinga Tanpa Wayar Benar Power Pro

Fon Telinga Power Pro Totally Wireless ini mempunyai prestasi bunyi berkualiti tinggi. Ia mempunyai liputan volum penuh dan audio tinggi. Kedua-dua belah pihak boleh dimainkan pada masa yang sama. Bersama dengan rintangan air, pengecasan boleh bertahan selama 24 jam. Caj 5 minit sudah memadai untuk menggunakan fon telinga wayarles ini selama lebih daripada satu jam.

Fon Telinga Wayarles Studio Nio

Ini adalah fon telinga wayarles kalis air ringan yang tersedia dalam tiga warna pada Mesin. Studio tiada fon telinga wayarles serasi dengan Android dan iOS. Ciri terbaik ialah ciri pembatalan hingar elektronik, yang banyak kekurangan fon telinga wayarles. Masa bateri yang tahan lama menjadikannya sangat disyorkan, iaitu 20 jam. Juga, ia datang dengan jaminan satu tahun. Bagi ahli sukan, ia cukup serasi.

Beli fon telinga wayarles terbaik daripada Machines dengan Atome

Beribu pejabat di Singapura dengan lebih 10,000 peniaga rakan kongsi dan tersedia di 10 pasaran, Atome menawarkan pengguna pilihan dan kemudahan pilihan pembayaran yang fleksibel untuk pelbagai produk dan perkhidmatan. Apl tentang beli sekarang bayar kemudian membolehkan pembeli membahagikan pembelian mereka ke atas 3 pembayaran bulanan tanpa faedah dengan mengimbas kod QR dalam kedai atau pembayaran tapak web peruncit rakan kongsi. Dengan membahagikan pembayaran mereka, pengguna Atome akan mengurus kewangan mereka dengan lebih baik sambil menjadikan produk dan perkhidmatan berkualiti lebih mudah dicapai.

First Order Up To RM15 Off! Download Atome!
First Order Up To RM15 Off! Download Atome!

Conclusion

Apabila mencari kedai terbaik untuk membeli-belah fon telinga wayarles berasaskan Malaysia, Machines adalah pilihan terbaik yang boleh anda gunakan. Ia adalah penjual semula Apple terbesar di seluruh negara, dengan 38 kedai di seluruh negara. Dari murah hingga mahal, semua fon kepala berkualiti tinggi tersedia. Anda boleh memilih Atome sebagai mod pembayaran untuk proses yang fleksibel semasa mendaftar keluar. Lihat Mesin untuk mendapatkan penerangan terperinci tentang semua produk dan aksesori Apple di tapak rasmi mereka. Ngomong-ngomong, jika anda ingin membeli fon telinga wayarles terbaik, Mesin akan menunggu anda juga!

Main keywords of the article:

Diskaun sebanyak RM15 untuk pembelian pertama
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.