Penyesuai iPhone | Jangan sekali-kali terlepas barisan penyesuai asal iPhone Machines!

Penulis Starry

Jan 18 2022

Apabila bercakap tentang membuat jus iPhone anda, adalah penting untuk memilih penyesuai pengecas iPhone terbaik yang sesuai untuk tugas itu. Untuk menambah baik iPhone anda, anda memerlukan penyesuai iPhone terbaik mutlak yang tersedia di pasaran.

Perkara yang perlu dicari dalam penyesuai iPhone asal

Adalah biasa untuk berfikir bahawa semua penyesuai iPhone dinding dan kord USB adalah sama. Lagipun, mereka mempunyai rupa dan fungsi yang sama. Namun begitu, anda harus mempertimbangkan binaan dan kualiti kabel dan pengecas dinding yang anda pilih kerana ia mungkin menjejaskan kecekapan kesihatan bateri iPhone anda dari semasa ke semasa. Teknologi MagSafe moden dalam iPhone memastikan peranti anda mengecas pada 15W standard. Oleh itu, menyediakan kelajuan pengecasan wayarles sepantas kilat. Kelajuan pengecasan semula ialah faktor paling penting untuk dipertimbangkan semasa membeli pengecas iPhone. Apabila bercakap tentang kualiti, pengecasan berwayar dan tanpa wayar berbeza mengikut jangkaan. Kebanyakan iPhone mengecas kira-kira 20W melalui kord (menggunakan penyesuai kuasa iPhone) dan 7.5W secara wayarles melalui teknologi Qi atau MagSafe. Semasa memilih pengecas untuk iPhone anda, anda juga perlu melihat kualiti kabel yang disertakan dengan penyesuai kuasa iPhone. Sesetengah syarikat pengeluar pengecas menyediakan kabel jalinan yang kurang terdedah kepada pergaduhan dari semasa ke semasa, manakala yang lain menyediakan penyesuai dinding pengecasan pantas dalam saiz yang lebih kecil.

Mengenal pasti penyesuai dan kord iPhone asal pada tahun 2022

Menggunakan penyesuai iPhone asal dan kord kilat amat diperlukan untuk beberapa sebab. Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna bahawa pasaran tidak mempunyai bahagian saksama aksesori Apple daripada syarikat lain. Menggunakan penyesuai kuasa iPhone palsu dan kord kilat boleh menyebabkan akibat berikut untuk iPhone anda.

 • iPhone anda mungkin rosak dan kesihatan baterinya mungkin merosot.
 • Kabel mungkin mudah rosak; oleh itu anda akan menggantikannya dari semasa ke semasa.
 • Penyesuai iPhone mungkin panas.
 • Penyambung mungkin tidak sesuai dengan betul.
 • Peranti anda tidak akan mengecas pada kelajuan yang sama seperti yang dilakukan dengan penyesuai pengecas iPhone tulen dan kord kilat.

Kabel kilat Apple asli mempunyai ciri-ciri berikut:

 • Mereka mempunyai lencana MFi pada pembungkusan mereka.
 • Mereka mempunyai nombor siri pada mereka.
 • Hujung penyambung adalah berkualiti tinggi dan tidak lusuh seperti yang terdapat pada kabel tiruan.
 • Permukaan penebat sambungan USB yang seragam dan kemasan permukaan USB yang licin.
 • Penyaduran emas pada kenalan USB.
 • Saling kunci jarak yang sama pada cangkerang USB dan sisipan plat muka logam.

Rangkaian penyesuai pengecas iPhone mesin dan banyak lagi

Dengan semua perkara di atas dinyatakan, mari lihat barisan penyesuai pengecas iPhone, penyesuai fon telinga iPhone, penyesuai bicu iPhone dan banyak lagi.

USB-C ke Penyesuai iPhone USB

Penyesuai USB-C ke USB menyambungkan peranti iOS dan pelbagai peranti USB biasa ke MacBook dengan sambungan USB-C. Hanya pasangkan kayu memori, kamera atau mana-mana peranti USB biasa anda selepas memasangkan hujung USB-C penyesuai ke dalam port USB-C pada MacBook anda. Anda juga boleh menyegerakkan dan mengecas semula iPhone, iPad atau iPod anda melalui kabel USB.

Kilat kepada Penyesuai Fon Telinga iPhone 3.5 mm

Penyesuai bicu iPhone ini membolehkan anda menyambungkan peranti yang menggunakan palam audio 3.5mm dengan peranti kilat anda yang lain.

Penyesuai Kuasa iPhone USB-C 20W Apple

Penyesuai Kuasa iPhone USB-C Apple 20W mengecas dengan cepat dan cekap di rumah, di tempat kerja atau semasa anda dalam perjalanan. Walaupun penyesuai kuasa sesuai untuk digunakan dengan mana-mana peranti berdaya USB-C, Apple menasihatkan menggunakannya dengan iPad Air dan iPad Pro untuk kecekapan pengecasan yang terbaik. Anda juga boleh menggunakannya dengan iPhone 8 atau lebih baru untuk mendapat manfaat daripada keupayaan pengecasan pantas.

Penyesuai Kuasa iPhone USB 5W Apple

Penyesuai kuasa ini, dengan bentuk ultra-kompaknya, menyediakan pengecasan yang pantas dan berkesan di rumah, di pejabat atau semasa anda dalam perjalanan. Ia serasi dengan mana-mana model iPhone, Apple Watch atau iPod.

Kit Penyesuai iPhone Apple World Travel

Apple World Travel Adapter Kit didatangkan dengan satu set tujuh palam AC dengan serampang yang sesuai dengan pelbagai alur keluar kuasa di seluruh dunia, setiap satunya terukir laser dengan lokasi yang sesuai. Ini adalah pakej yang ideal untuk pelancong antarabangsa yang ingin memastikan sambungan elektrik di kebanyakan negara yang mereka lawati.

About Machines, Malaysia

Mesin diasaskan pada tahun 2006 dengan matlamat untuk menjadi penjual semula Apple terkemuka di Malaysia, dan pada masa ini ia merupakan salah satu Penjual Semula Premium Apple (APR) terkemuka di Malaysia, dengan 38 cawangan di seluruh negara dan berkembang. Mesin juga memasuki pasaran perkhidmatan pada tahun 2007, memperoleh sijil Apple Authorized Service Provider (ASP). Idea kedai mesin menyediakan rangkaian lengkap aksesori Apple serta sejumlah besar unit paparan untuk dicuba oleh pelanggan. Kedai-kedai itu juga menyediakan pilihan aksesori Apple terluas di Malaysia. Tambahan pula, jika anda telah menemui penyesuai iPhone yang terbaik untuk telefon anda semasa menyemak imbas tapak web Machines, kami cadangkan anda membelinya sekarang!

Mesin dan Atome

Atome ialah aplikasi ‘Beli Sekarang Bayar Kemudian‘ yang membolehkan anda memecahkan pembelian anda daripada pedagangnya kepada tiga pembayaran bulanan tanpa faedah. Atome tidak mengenakan yuran perkhidmatan atau kos faedah, dan anda boleh membuat akaun di Atome dalam masa beberapa saat. Atome beroperasi di sembilan lokasi di seluruh dunia dan mempunyai ibu pejabat di Singapura. Atome membantu anda mengurus kewangan anda dengan lebih baik dengan menyediakan syarat pembayaran yang fleksibel. Untuk memutuskan pembelian anda daripada pedagang menggunakan Atome, anda hanya perlu mengimbas kod QR atau pilih Atome sebagai pilihan pembayaran anda (semasa pembayaran), dan anda telah selesai. Membayar untuk penyesuai iPhone (dan banyak lagi) daripada Machines menggunakan Atome.

Scan QR code to download the Atome app
Imbas QR untuk memuat turun apl Atome
 1. Pasang apl Atome dan buat akaun.
 2. Apabila anda mendaftar keluar di Machines, pilih Atome sebagai pilihan pembayaran anda.
 3. Bayar satu pertiga daripada bil, dan bayar baki pada bulan-bulan berikutnya.

Jus mereka!

Dengan penyesuai iPhone dan penyesuai fon telinga iPhone terbaik daripada Machines, anda boleh menyegarkan iPhone anda dan aksesorinya dengan cara yang betul. Jadi, apa tunggu lagi? Gunakan apl Atome untuk membayar pembelian anda daripada Machines dan gunakan bateri Apple tersebut!

Main keywords of the article:

Diskaun sebanyak RM15 untuk pembelian pertama
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.