Dapatkan papan kekunci wayarles Logitech anda daripada Machines

Penulis Starry

Jan 26 2022

Mesin menawarkan papan kekunci wayarles Logitech terbaik. Semak laman web rasminya untuk butiran. Satu perkara ialah papan kekunci Logitech hanya serasi dengan Mac.

Kunci Logitech MX Untuk Papan Kekunci Wayarles Mac

Adakah anda sedang mencari papan kekunci wayarles untuk Mac anda? Kekunci Logitech MX ialah pilihan terbaik untuk anda. Dengan sentuhan yang selesa, anda boleh menyelesaikan kerja anda dalam separuh masa dan itu juga tanpa jemu. Anda boleh memasangkan peranti anda dengan sehingga tiga peranti pada masa yang sama. Satu perkara yang perlu diingat ialah menggunakan tindakan peti besi Fail sekiranya ia didayakan pada Mac Bluetooth anda mungkin tidak berfungsi. Sekiranya ia menyebabkan sebarang masalah, penerima USB yang ada boleh digunakan apabila menggunakan papan kekunci.

Papan Kekunci Ajaib Apple

Papan kunci ajaib Apple ialah satu lagi papan kunci wayar yang terdapat pada Mesin pada harga terbaik. Tersedia dalam dua warna, kelabu dan putih, yang boleh digunakan dengan mana-mana warna meja. Navigasinya membantu anda menatal dengan cepat. Kekunci direka bentuk sedemikian rupa yang tidak membiarkan hujung jari anda letih. Selain itu, bateri yang tahan lama tidak akan membiarkan anda bimbang tentang pengecasan. Terutamanya jika tempat pengecasan tidak tersedia berdekatan, pad kunci berangkanya membantu anda dalam membiayai hamparan. Ia sangat disyorkan untuk seseorang yang tidak mencari kerja profesional tetapi beberapa kerja ringan harian. Ia adalah pilihan yang sangat baik untuk kanak-kanak kerana papan kunci tanpa wayar mempunyai lebih sedikit peluang untuk rosak.

Mesin: Sedikit latar belakang

Mendapat lesennya pada tahun 2007, Machines ialah penjual semula utama produk Apple di Malaysia. Ia menjual pelbagai jenis produk Apple, termasuk Apple Watches, AirPods, Apple T.V., kabel USB Apple dan penyesuai bicu fon kepala. Mesin telah bekerjasama dengan Atome untuk pelanggannya.

Apa lagi yang ditawarkan oleh Mesin?

Mesin ialah penjual semula Apple yang paling penting di Malaysia. Ia menawarkan rangkaian luas produk Apple seperti iPod, iPhone, sarung iPad, tetikus wayarles, papan kekunci wayarles, dll. Mari kita lihat produk berbeza yang ditawarkan oleh Mesin.

Penutup sarung iPad Logitech Slim

Seperti yang dinyatakan dalam namanya, Logitech menawarkan penutup nipis ini untuk iPad. Ia direka untuk ipad generasi ke-7 dan ke-8. Kini anda boleh mengelakkan iPad anda daripada calar/pecah. Ia menutupi belakang iPad anda dan anda boleh melipatnya apabila iPad tidak digunakan. Ia menyediakan penaipan gaya papan kekunci. Perkara terbaik ialah anda boleh menggunakannya tanpa meja. Tudung ini bermanfaat untuk kanak-kanak. Mereka boleh menggunakannya secara kasar, dan ia tidak akan merosakkan iPad.

Siri Apple Watch 3

Tersedia dalam dua warna, hitam dan putih, anda boleh menghadiri panggilan, membalas mesej dan menstrim beberapa lagu. Ia mempunyai ciri khas yang merakam aktiviti sukan dan joging anda. Ia juga boleh merakam degupan jantung anda. Kini anda tidak perlu risau tentang telefon anda. Anda boleh menjalankan perbualan harian anda tanpa telefon. Ia dilengkapi dengan band Nike dan sarung Apple untuk memastikan jam tangan selamat. Selain itu, anda boleh mencari lokasi dengan ciri GPSnya.

Bayar papan kekunci Logitech anda dengan Atome

Beribu pejabat di Singapura dengan lebih 10,000 peniaga rakan kongsi dan tersedia di 10 pasaran, Atome menawarkan pengguna pilihan dan kemudahan pilihan pembayaran yang fleksibel untuk pelbagai produk dan perkhidmatan. Aplikasi ini membolehkan pembeli membahagikan pembelian mereka ke atas 3 pembayaran bulanan tanpa faedah dengan mengimbas Q.R dalam kedai peruncit rakan kongsi. kod atau pembayaran tapak web. Dengan membahagikan pembayaran mereka, pengguna Atome akan mengurus kewangan mereka dengan lebih baik (beli sekarang bayar kemudian) sambil menjadikan produk dan perkhidmatan berkualiti lebih mudah dicapai.

Scan QR code to download the Atome app
Imbas QR untuk memuat turun apl Atome

Kesimpulan

Logitech telah memperkenalkan tetikus dan papan kekunci tanpa wayar untuk pengguna Mac. Perkara terbaik tentang papan kekunci iPad Logitech ialah anda boleh menggunakannya dengan mana-mana peranti iOS. Papan kekunci wayarles bermanfaat dalam pelbagai cara, seperti anda boleh menyelesaikannya dengan selesa. Selain itu, ia memastikan meja anda kemas dan bersih daripada pendawaian. Anda boleh menyelesaikan kerja anda dalam masa yang singkat dan dengan mudah. Apabila tiba masanya untuk membayar, anda boleh memilih Atome sebagai rakan kongsi yang dipercayai untuk pembayaran. Dengan Atome anda boleh membayar bil selepas membeli-belah dari Machines dalam masa tiga bulan. Ia juga boleh didapati di App Store dan gedung Google Play. Baca artikel di atas untuk mengetahui papan kekunci wayarles yang paling sesuai untuk anda. Bertindak sekarang untuk mendapatkan apl untuk pengalaman membeli yang terbaik!

Main keywords of the article:

Diskaun sebanyak RM15 untuk pembelian pertama
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.