Mengapa pelari lebih suka Kasut Under Armour?

Penulis Starry

Jan 26 2022

Apa yang dicari pelari dalam kasut? Selain daripada kesesuaian yang sempurna, keseimbangan antara kekukuhan dan kusyen adalah penting dalam kasut larian. Under Armour bermula sebagai sebuah syarikat pakaian sukan pada tahun 1996, tetapi mereka tidak memasuki alam kasut sehingga tahun 2009. Dengan keluaran barisan kasut SpeedForm, jenama itu dengan cepat mendapat daya tarikan dengan pelari kerana mereka menawarkan kesesuaian yang selesa dan ketahanan. Selaras dengan pasaran yang berkembang, Under Armour menerima penjejakan kecergasan, menjadi peneraju dalam sepakan yang berkaitan. Kasut dengan apl penjejak bersepadu memudahkan pelari melihat statistik mereka dan menilai prestasi. Under Armour telah mencipta empayar apl kecergasan mudah alih yang menarik minat pelari untuk kefungsian dan kegunaannya.

Hundred% ialah kedai kasut terbaik.

Hundred% telah ditubuhkan pada tahun 2010, dan pada masa ini ia mempunyai empat kedai utama di seluruh Kuala Lumpur dan Johor. Pelanggan boleh memilih daripada pelbagai jenis produk berkualiti tinggi daripada kasut kepada pakaian moden dan aksesori fesyen. Kedai-kedai itu mempunyai lebih 24 jenama terkenal, termasuk Under Armour Malaysia, kasut Vans, Nike, Against Lab, Converse dan banyak lagi. Anda boleh menemui pilihan menarik ini di kedai:

 • Beg
 • stokin
 • topi
 • Barang kemas
 • Aksesori telefon
 • Peralatan rumah
 • Kasut
 • Majalah
 • Jaket & kot
 • Tee dan baju
 • Rompi dan jersi
 • Hoodie
 • baju sejuk
 • Bahagian bawah termasuk seluar dan seluar pendek

Pilihan kasut pada Hundred%

Selain keyakinan dan rasa berpakaian yang baik, kasut adalah antara tiga perkara yang meninggalkan kesan pertama yang berkekalan. Oleh itu, adalah bijak untuk melabur dalam sepasang kasut hebat yang menawarkan keselesaan dan gaya. Jika anda sedang mencari sepasang kasut yang sesuai, anda boleh bertuah di kedai Hundred%. Menawarkan pelbagai jenis kasut daripada jenama terkemuka di seluruh dunia, anda boleh menemui gabungan fungsi dan bakat yang sempurna. Di kedai Hundred%, anda boleh memilih antara gaya berbeza ini.

 • Sneakers
 • but
 • Slaid
 • sandal

Koleksi kasut Under Armour di kedai Hundred%.

Under Armour, kasut adalah ringan dengan tapak kusyen dan mempunyai reka bentuk yang berwarna-warni lagi bernafas. Di kedai Hundred%, anda boleh menemui pelbagai kasut Under Armour untuk pakaian kasual dan berlari, semuanya di bawah satu bumbung. Mari lihat dengan teliti beberapa pilihan yang boleh anda temui di kedai.

 1. Hovr Sonic CT Wanita

Kasut larian sonik Hovr memberikan ‘rasa graviti sifar’ berkat teknologi UA HOVR. Kasut larian ini mengekalkan pulangan tenaga dan mengurangkan impak dengan setiap langkah yang anda ambil. Ia diperbuat daripada lapisan rajutan lembut bernafas yang memastikan kaki anda sejuk. Tapak luar getah menawarkan ketahanan yang luar biasa dan cepat melantun semula daripada sentuhan tanah tanpa lelasan. Reka bentuknya anggun dan menawarkan padanan gaya mampatan, jadi anda kekal selesa sepanjang hari.

 1. Kabur Benang

Kasut ini mempunyai kusyen yang baik dan sangat fleksibel. Direka bentuk untuk kelajuan dan prestasi yang lebih tinggi, kabur Threadborne menampilkan tapak tengah UA SpeedForm, yang membentuk kontur kaki anda agar lebih sesuai. Oleh kerana ia sangat responsif dan ringan, anda boleh berlari lebih jauh dengan lebih pantas. Threadborne menawarkan keselesaan dan prestasi dengan bahagian atas rajutan bernafas yang memampatkan di sekeliling kaki untuk fit dan tapak getah lelasan tinggi untuk penyerapan hentakan dan ketahanan.

 1. Penyamun 3 yang Didakwa untuk Wanita

Sepasang kasut ini sangat mengagumkan. Bukan sahaja beratnya sangat ringan, tetapi kasut itu juga kelihatan sangat menarik secara visual. Tumit menawarkan kusyen yang mencukupi yang memastikan kaki anda sentiasa bertenaga apabila anda berlari, manakala bahagian atas rajutan membolehkan kasut bernafas, memastikan kaki anda sejuk. Charged Bandit 3 memberikan kestabilan dengan kaunter tumit luaran yang kukuh yang memberikan sokongan tambahan.

 1. Serlahkan Delta 2

Kasut ini adalah yang terbaik untuk pelari yang memerlukan keselesaan bawah kaki, ketangkasan dan serba boleh. Highlight Delta 2 diperbuat daripada bahan rajutan Threadborne yang boleh bernafas dan memberikan kesesuaian seperti mampatan. Bahan kusyen bercas pada tapak tengah adalah sangat responsif terhadap pergerakan dan menawarkan ketahanan. Selain itu, getah yang digunakan untuk tapak luar mempunyai daya tarikan pelbagai permukaan, yang bermaksud ia boleh mencengkam semua jenis permukaan dengan relatif mudah.

Hundred% dan Atome

Ratusan% kedai ialah salah satu daripada peniaga rakan kongsi Atome. Ini bermakna anda membeli-belah di kedai dan menggunakan apl Atome untuk membayar pembelian anda. Bahagian terbaik tentang membeli-belah daripada pedagang rakan kongsi Atome ialah anda boleh membuat pembayaran bulanan dan bukannya membayar jumlah pembelian anda.

Bagaimana Atome berfungsi?

Beribu pejabat di Singapura dengan lebih 10,000 peniaga rakan kongsi dan tersedia di 10 pasaran, Atome menawarkan penggunanya pilihan dan kemudahan pilihan pembayaran yang fleksibel untuk pelbagai produk dan perkhidmatan. Aplikasi ini membolehkan pembeli membahagikan pembelian mereka ke atas tiga pembayaran bulanan tanpa faedah dengan mengimbas kod QR dalam kedai peruncit rakan kongsi atau semasa membuat pembayaran di tapak web. Dengan membahagikan pembayaran mereka, pengguna Atome akan dapat mengurus belanjawan mereka dengan lebih baik sambil menjadikan produk dan perkhidmatan berkualiti lebih mudah dicapai. Atome beroperasi dari sembilan lokasi dan bekerja dengan lebih 10,000 peniaga. Dengan Atome, pengguna perlu membayar hanya satu pertiga daripada jumlah keseluruhan pada masa pembelian. Mereka boleh menyelesaikan baki pembayaran dalam dua bulan berikutnya. Sebaik sahaja anda telah memuat turun apl Atome pada telefon anda, anda boleh sama ada membayar di kedai dengan mengimbas kod QR Atome semasa pembayaran, atau anda boleh memilih Atome sebagai pilihan pembayaran anda semasa mendaftar keluar di tapak web pedagang.

Scan QR code to download the Atome app
Imbas QR untuk memuat turun apl Atome

Membayar kasut Under Armour menggunakan Atome di kedai Hundred%.

 1. Apabila anda meneruskan untuk membuat pembayaran di kedai, imbas kod QR Atome daripada apl anda.
 2. Bayar bahagian pertama daripada jumlah bil dan terakru baki dua untuk bulan berikutnya.

Tambahkan kasut Under Armour pada koleksi kasut anda!

Walaupun kasut Under Armour agak baru di pasaran berbanding dengan gergasi kasut seperti Nike, dll., jenama ini dengan cepat menyertai beberapa syarikat kasut terkemuka di dunia. Semak imbas koleksi kasut Under Armour Hundred% dan beli yang sesuai dengan keperluan dan gaya peribadi anda. Bayar sepasang kasut Under Armour kegemaran anda melalui Atome dalam tiga pembayaran mudah.

Main keywords of the article:

Diskaun sebanyak RM15 untuk pembelian pertama
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.