Shop 88YungPlug

on Atome
Shop 88YungPlug on Atome
Download Atome

Tentang Jenama 88YungPlug

88 symbolizes fortune and good luck in chinese culture. Yung symbolizes youth, forever young & Plug symbolizes that they source, scramble and curate the best and sought after items customers can find from around the globe. From personal shopper to streetwear curator 88 Yung Plug aims to help customers look for latest season item and exclusive item, tracking down that seemingly-unattainable new season piece.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di 88YungPlug. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan 88YungPlug dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan 88YungPlug QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di 88YungPlug dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan 88YungPlug. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

88YungPlug (KL - Bukit Jalil)

D-04-01, Aurora Place Bukit Jalil, No 1, Persiaran Jalil 1, 57000 Kuala Lumpur., Kuala Lumpur, 57000
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.