Shop ADDICT FITNESS

on Atome
Shop ADDICT FITNESS on Atome
Download Atome

Tentang Jenama ADDICT FITNESS

My Addict Fitness is a ladies-only fitness centre in Plaza arkadia, Desa Park city. Their One to One Personal Training , Physical Therapist and group classes are specially design to cater for female body. They are a 5 concepts, 1 roof studio that provides services such as rehabilitation, physiotherapy, yoga and boxing.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di ADDICT FITNESS. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan ADDICT FITNESS dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan ADDICT FITNESS QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di ADDICT FITNESS dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan ADDICT FITNESS. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

ADDICT FITNESS (KL - Plaza Arkadia)

H-1-15 Plaza arkadia, Jln Intisari Perdana, Desa Park City 52200 KL, Kuala Lumpur, 52200
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.