Shop Aisha Wong Accessories

on Atome
Shop Aisha Wong Accessories on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Aisha Wong Accessories

There is a saying that goes like this, “Jewelry is a women’s best friend” and all women in this world would have agreed on this. At Aisha Wong Accessories, they aspired to be one of the leading accessories providers to all trendy and yet fashionable ladies in Malaysia at an affordable price range.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Aisha Wong Accessories. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Aisha Wong Accessories dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Aisha Wong Accessories QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Aisha Wong Accessories dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Aisha Wong Accessories. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Aisha Wong Accessories (KL - Residensi Jalilmas)

B-11-16, Jalilmas Residensi, Jalan 17/155C, Bukit Jalil 57000 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 57000
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.