Shop ATMOS Kuala Lumpur

on Atome
Shop ATMOS Kuala Lumpur on Atome
Download Atome

Tentang Jenama ATMOS Kuala Lumpur

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di ATMOS Kuala Lumpur. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan ATMOS Kuala Lumpur dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan ATMOS Kuala Lumpur QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di ATMOS Kuala Lumpur dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan ATMOS Kuala Lumpur. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

ATMOS (KL - Mid Valley Megamall)

LOT G065 & 066, GROUND FLOOR, MID VALLEY MEGAMALL, MID VALLEY CITY, LINGKARAN SYED PUTRA, 59200 KUALA LUMPUR., Kuala Lumpur, 59200

ATMOS (KL - Suria KLCC)

LOT 155, FIRST FLOOR, SURIA KLCC, JALAN AMPANG, 50450 KUALA LUMPUR., Kuala Lumpur, 50450

ATMOS (PJ - Sunway Pyramid)

LG1.33, LG1.35, LG1.36 & LG1.37, LOWER GROUND ONE, SUNWAY PYRAMID, 3, JALAN PJS 11/15, BANDAR SUNWAY, 47500 PETALING JAYA, 47500 SELANGOR., Selangor, 47500
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.