Shop AZUREDZUA
on Atome

Shop AZUREDZUA on Atome

Tentang Jenama AZUREDZUA

AZUREDZUA is a local fashion label launched on 25 March 2010, endowed by prodigious women, Azura shares a common interest in fashion. They are not afraid to take a leap in what they wear and how they wear it. AZUREDZUA provides a whole new journey to the local fashion lovers, with the tagline "NEW DESIGN, EVERY MONTH”.

Gunakan Atome di AZUREDZUA MY untuk menikmati baucar diskaun eksklusif bagi produk dan/atau perkhidmatanAZUREDZUA.

Hanya perlu skan kod QR dalam kedai AZUREDZUA atau bayar melalui Apl Atome sewaktu checkout. Semua pengguna apl Atome akan mendapat baucar dengan potongan sehingga RM15 dengan belanja minimum sebanyak RM50 pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di AZUREDZUA dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan AZUREDZUA. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

AZUREDZUA (Bandar Baru Bangi - Seksyen 8)

36-1 Jalan 8/35, Section 8, 43650 Bandar Baru Bangi,, Selangor, 43650