Shop Baesic Beauty

on Atome
Shop Baesic Beauty on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Baesic Beauty

Baesic Beauty commits to helping everyone preserve their natural beauty and youth in the most baesic way with their best products for both inside and out that aim to meet everyone's daily Baesic Beauty needs. Baesic Beauty strives to develop highly effective, best quality beauty products for both inside and out that meet all your daily Baesic Beauty needs at your convenience.

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Baesic Beauty. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Baesic Beauty dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Baesic Beauty QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Baesic Beauty dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Baesic Beauty. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Baesic Beauty (Butterworth - Jalan Raja Uda)

6973, Jalan Raja Uda,Taman Merbau Jaya, 12300 Butterworth, Pulau Pinang, Pulau Pinang [Penang], 12300
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.