Shop Bliese

on Atome
Shop Bliese on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Bliese

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Bliese. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Bliese dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Bliese QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Bliese dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Bliese. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Bliese (KK - Sierra BizHub)

Lot 63 Sierra Bizhub, Bandar Sierra, Mile 13.5, Jalan Tuaran Menggatal, 88450, Kota Kinabalu, Sabah, Sabah, 88450

Bliese (Kuching - Gala City)

Ground Floor, Sublot No.74, (GALA CITY), Lots 456 & 592 Block 16, KCLD Jalan Stampin, 93350, Kuching, Sarawak, Sarawak, 93350

Bliese (Shah Alam - Seksyen 15)

Tiong Nam, No.50, Jalan 15/22, Taman Perindustrian, Seksyen 15, 40200, Shah Alam, Selangor, Selangor, 40200
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.