Shop Bubble Gum Lash

on Atome
Shop Bubble Gum Lash on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Bubble Gum Lash

A lash fenzy! From lash lifts to lash extensions, you can count on Bubble Gum Lash to give you natural yet flattering lashes. To them, your lashes are their passion! ‘Look your best. Be your best’ with Bubble Gum Lash!

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Bubble Gum Lash. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Bubble Gum Lash dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Bubble Gum Lash QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Bubble Gum Lash dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Bubble Gum Lash. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Bubble Gum Lash (KL - Plaza Damas)

Bubble Gum Lash, B2-16, Plaza Damas 3, No 63 Jalan Sri Hartamas 1, 50480 K.L., Kuala Lumpur, 50480

Bubble Gum Lash (PJ - Casa Tropicana)

Bubble Gum Lash, B1-05 CASA TROPICANA CONDOMINIUM, PERSIARAN TROPICANA, 47410 PETALING JAYA, SELANGOR, Selangor, 47410

Bubble Gum Lash (PJ - Jalan USJ 10/1A)

No. 69, Jalan USJ 10/1A, 47620 Subang Jaya, Selangor, Selangor, 47620
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.