Shop Bubble Gum Xthetic

on Atome
Shop Bubble Gum Xthetic on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Bubble Gum Xthetic

Bubble Gum X-Thetic is your favourite go-to beauty, cosmetic & personal care stop. As the sister company of Bubble Gum Lash, Bubble Gum Nails and Bubble Gum Wax, you know that you'll leave their store looking and feeling fresh. ‘Look your best. Be your best’ with Bubble Gum Wax!

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Bubble Gum Xthetic. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Bubble Gum Xthetic dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Bubble Gum Xthetic QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Bubble Gum Xthetic dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Bubble Gum Xthetic. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Bubble Gum Xthetic (PJ - Damansara Utama)

67 G, Jalan SS21/60, Damansara Utama, 47400 Petaling Jaya, Selangor, Selangor, 47400
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.