Shop Calisto Vision Care

on Atome
Shop Calisto Vision Care on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Calisto Vision Care

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Calisto Vision Care. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Calisto Vision Care dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Calisto Vision Care QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Calisto Vision Care dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Calisto Vision Care. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Calisto Vision Care (KL - Melawati Mall)

UP2-01, Melawati Mall, GF-22, 355, Jalan Bandar Melawati, Pusat Bandar Melawati, 53100, Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 53100

Calisto Vision Care (KL - Pavilion Bukit Jalil)

PAVILION BUKIT JALIL LEVEL 3, LOT 3.49.00 & 3.50.00, PUSAT BANDAR 2, PERSIARAN JALIL UTAMA, BUKIT JALIL, 57000, KUALA LUMPUR, Kuala Lumpur, 57000

Calisto Vision Care (Nilai - AEON Mall Nilai)

AEON MALL NILAI LOT F13, PUSAT BELI -BELAH AEON NILAI, NO. 2, PERSIARAN PUSAT BANDAR, PUTRA POINT, PUTRA NILAI , 71800, NILAI, NEGERI SEMBILAN DARUL KHUSUS, MALAYSIA, Negeri Sembilan, 71800
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.