Shop Claire Organics

on Atome
Shop Claire Organics on Atome
Download Atome

Tentang Jenama Claire Organics

Nikmati tebusan diskon eksklusif dengan Atome Malaysia di Claire Organics. Dapatkan produk dan/atau perkhidmatan Claire Organics dengan aplikasi Atome Buy Now Pay Later.

Simply scan Claire Organics QR code or pay via the Atome App upon checkout. Semua pengguna aplikasi Atome akan berhak mendapatkan jaminan selamat datang pada pembelian pertama mereka.

Cara membeli di Claire Organics dengan Atome (Beli Sekarang, Bayar Kemudian)

  • Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membayar.
  • Jika anda mempunyai akaun Atome, sila masukkan maklumat log masuk anda dan teruskan dengan pembayaran.
  • Jika anda pengguna baru Atome, anda akan diminta untuk mendaftar sebuah akaun Atome sebelum membayar dengan Claire Organics. Proses ini adalah cepat dan mudah, dan anda akan menerima kelulusan hanya dalam beberapa minit saja.
  • Bayar 1/3 dari jumlah kesuluruhan bil dahulu. Selepas membayar, pesanan akan dihantar dan anda akan menerima barang tersebut. Anda akan membuat dua pembayaran kemudian lain tanpa faedah, selang 30 hari.

Tanpa faedah atau yuran tersembunyi

Atome tidak mengenakan sebarang faedah atau apa-apa pun yuran perkhidmatan/tersembunyi. Jika anda terlepas bayaran dijadualkan, akaun anda akan digantung sehingga jumlah yang belum dijelaskan telah dibayar. Kos pentadbiran sebanyak RM30 akan dikenakan untuk mengaktifkan semula akaun anda.

Semak perbelanjaan bulanan anda dan notifikasi untuk bayaran melalui aplikasi mudah alih Atome. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada Syarat-syarat Perkhidmatan.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

3 bayaran mudah,

0% faedah.

Cari Jenama

Claire Organics (KL - Publika Shopping Gallery)

KIOSK IP01, LEVEL UG, PUBLIKA SHOPPING GALLERY,NO 1, JALAN DUTAMAS 1, SOLARIS DUTAMAS, 50480 KUALA LUMPUR, WILAYAH PERSEKUTUAN., Kuala Lumpur, 50480

Claire Organics (KL - Sunway Velocity Mall)

5-03D, COMMUNE, 5TH FLOOR, SUNWAY VELOCITY MALL, 55100 KUALA LUMPUR, WILAYAH PERSEKUTUAN., Kuala Lumpur, 55100

Claire Organics (KL - The Gardens Mall)

LG-C11, LOWER GROUND FLOOR, THE GARDENS MALL,MID VALLEY CITY, LINGKARAN SYED PUTRA, 59200 KUALA LUMPUR, WILAYAH PERSEKUTUAN., Kuala Lumpur, 59200

Claire Organics (PJ - Sunway Pyramid)

KIOSK K004, LEVEL F, SUNWAY PYRAMID,NO. 3, JALAN PJS 11/15, SUNWAY CITY, 47500 PETALING JAYA, SELANGOR., Selangor, 47500

Claire Organics (PJ - The Starling)

PC-B01, LEVEL B1, THE STARLING,B1A-001, BASEMENT 1A, THE STARLING MALL,NO. 6, JALAN SS 21/37, DAMANSARA UPTOWN, 47400 PETALING JAYA, SELANGOR., Kuala Lumpur, 47400
Hak cipta 2023 Atome. Hak cipta terpelihara.